Hoera! Nieuwe website!

 

Hoera! Een nieuwe website!

Oké, we geven het toe: het was hoog tijd voor een nieuwe website!
Na wat bloed, zweet en tranen staat dan eindelijk onze nieuwe website online!
Gelukkig behoort een nieuwe site opzetten niet tot mijn dagelijkse werkzaamheden.
Ik ben erachter gekomen dat ik toch beter ben in het verkopen van lingerie dan het maken van een website :). Gelukkig hadden we goede hulp van mensen die hiervoor geleerd hebben.
Op de website presenteren we een greep uit onze collectie. We hebben in de winkel dus nog veel meer. Voor het passen of kopen van de producten nodigen we iedereen graag uit in de winkel.

Waarom geen webshop vragen sommigen zich nu waarschijnlijk af.
De website is zo in elkaar gezet dat we zodra we het willen direct een webshop kunnen starten. Voorlopig hebben we besloten dit nog niet te doen. We vinden het heel erg leuk om klanten persoonlijk in de winkel te ontmoeten en te helpen. Tegelijkertijd is dit ook heel belangrijk, omdat nog steeds 70% van de vrouwen volgens onderzoek de verkeerde bh-maat draagt.
We zijn erin gespecialiseerd om goed advies te geven. Met een webshop zal het persoonlijke contact minder worden en zullen we veel drukker zijn achter de schermen.

Nu in elk geval aan mij de taak om de website actueel te houden met de nieuwste collectie.
Tips of opmerkingen zijn altijd welkom. Van een klant kreeg ik al een berichtje dat op haar mobiel iets niet helemaal duidelijk te zien was. Heel mooi die betrokkenheid!

Ik ben benieuwd wat jullie van de website vinden.
Hopelijk overtuigt de site jullie om binnenkort weer eens langs te komen bij Lingerie! 😉

Danique

2 reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *